Έκδοση αποδεικτικών εμπρόθεσμης προσέλευσης

09/03/2017

Από την Τετάρτη, 8/2/2017, λόγω της μεγάλης προσέλευσης, το Γραφείο Κτηματογράφησης Αχαΐας εκδίδει αποδεικτικά εμπρόθεσμης προσέλευσης στους πολίτες, ιδιοκτήτες ακινήτων, κατόχους δικαιωμάτων κλπ, προσδιορίζοντας ημερομηνία παραλαβής της δήλωσης.

Με σκοπό την εκτόνωση του μεγάλου αριθμού προσέλευσης στο Γραφείο, παρεχεται η δυνατοτιτα χορήγησης του σχετικού αποδεικτικού και προσδιοριζμού ραντεβού για την κατάθεση της πλήρους δήλωσης, ηλεκτρονικά στο http://achaia.myktima.gr/overdueapp . H συγκεκριμένη εφαρμογή έχει συγκεκριμένο χρόνο ισχύος, από την Πέμπτη 9/2/2017 έως τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 13/2/2017, οπότε και λήγει η προθεσμία κατάθεσης των εμπρόθεσμων δηλώσεων.

Η συμπλήρωσή των στοιχείων είναι απλή. Οι γραμμές με (*) είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν, όπως και η επιλογή της ημέρας ραντεβού, και τα τετραγωνάκια όπου τσεκάρεται ότι αυτός που συμπληρώνει τα στοιχεία το κάνει ενσυνείδητα, άρα δεν είναι ρομπότ, και ότι τα στοιχεία είναι αληθή.

Τα στοιχεία συμπληρώνονται για κάθε ιδιοκτήτη / κάτοχο δικαιωμάτων ξεχωριστά. Άρα όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, τηλέφωνο και αριθμός των δικαιωμάτων που θα δηλωθούν είναι ξεχωριστά για κάθε ιδιοκτήτη και θα είναι τα ίδια (εκτός προφανούς λάθους) που θα συμπληρωθούν και στη δήλωση του. Η Διεύθυνση email μπορεί να είναι κοινή για περισσότερους του ενός ιδιοκτήτες.

Όταν έχουν συμπληρωθεί σωστά τα στοιχεία, εμφανίζεται σχετική επιβεβαιωτική ειδοποίηση, η οποία και σας καθοδηγεί στην εκτύπωση του σχετικού αποδεικτικού. Κάθε αποδεικτικό φέρει τη σφραγίδα του γραφείου Κτηματογράφησης και τον δικό του κωδικό αριθμό. Τυπώστε το σαν απόδειξη αλλά και σαν υπενθύμιση της ημέρας όπου θα προσέλθετε στο γραφείο για την υποβολή της δήλωσης, εάν δεν το κάνετε ηλεκτρονικά. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στο γραφείο για να προσδιορίστε και συγκεκριμένη ώρα

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

13/03/2017 Ενημέρωση για δηλώσεις μέσω διαδικτύου στο myktima.gr (Περισσότερα...)

09/03/2017 Έκδοση αποδεικτικών εμπρόθεσμης προσέλευσης (Περισσότερα...)

28/02/2017 Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης σε άτοκες δόσεις (Περισσότερα...)

Παλαιότερες ανακοινώσεις...